Wie ben ik?

Jos Buitelaar

Jos Buitelaar
Uitvaartverzorger

Ik ben circa 10 jaar werkzaam geweest als politieagent. Echt iets voor mensen kunnen betekenen in moeilijke tijden is wat mij in het politiewerk het meest heeft aangetrokken. Het toenemende geweld heeft er toe geleid dat ik mijn ontslag bij de politie heb genomen en de overstap naar het bedrijfsleven heb gemaakt.

Ik ben daarna geruime tijd directeur van een bedrijf in zakelijke dienstverlening geweest. Ik miste echter het echte persoonlijke contact met mensen en het echt iets voor iemand kunnen betekenen. Daarom heb ik in 2009 de overstap naar de uitvaartbranche gemaakt en ben ik mijn eigen uitvaartonderneming begonnen.

Ik ben ook piloot bij de Stiching Hoogvliegers en vlieg met zieken en gehandicapte kinderen waarbij ze voor een dag co-piloot mogen zijn om zo even hun zorgen te vergeten.

Zekerheden

Dit zijn mijn zekerheden aan u:

Ik ben uw vaste aanspreekpunt en ik begeleidt u tot en met de dag van de uitvaart en de uitvaart zelf.

U ontvangt dezelfde dag van mij een begroting met de garantie dat er geen onverwachte bijkomende kosten meer bijkomen. Deze begroting is een "open-begroting" waarop u exact kunt zien wat alles kost.

Omdat ik alles in eigen beheer kan doen, ben ik in staat mijn prijzen laag te houden.

Een rouwbezoek in mijn eigen uitvaartcentrum is niet aan vaste tijden gebonden. Loopt een rouwbezoek uit is dat ook geen enkel probleem.

U beslist alles zelf en ik begeleid u daarbij.

Betrouwbaarheid

Tevredenheid nabestaanden


Google Reviews

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart
Keurmerk Persoonlijke Uitvaart